Look It Up

Ragtales Look It Up


"Manne"6 VECKOR


Besök av proffsfotograf.

Vacker bild på vackra Manne där hans fina blåa öga framhävs.


Lite kul är att han har blått vänster öga och brunt höger öga, medan tikvalpen Lilla My har precis tvärt om! :-)


Manne fortsätter att vara alldeles underbart superglad och trevlig. Och otroligt rolig!

På bilden ovan kan man faktiskt nästan se att han skrattar

2015-05-09

2015-05-02

Domino fortsätter att var en väldigt trevlig valp. Han är så lagom att han skulle kunna göra reklam för mellanmjölk. Han tycker om att leka med sina syskon, mer katt-och-råtta-lekar än tuffa brottningslekar. Bäst leker han med Lilla My, för hon tycker om samma lekar som honom.

Igår tog vi fram en liten agilitytunnel. Domino tyckte att den var jättekul, men förstod inte riktigt att han skulle gå igenom den. Han bet tag i den och försökte släpa iväg den. Sedan klättrade han över den flera gånger, till slut fastnade han och kom varken framåt eller bakåt. Då fick lillhusse Albin rycka in och "rädda" honom. Tyvärr fanns inte kameran till hands på "agilityträningen", därför får det bli en "sötbild" .

...och så några kompletterings-bilder från utestunden söndagen den

3 maj.

4 VECKOR GAMMAL

Domino har hittat sin favoritsovplats i valprummet. Det är en plats där han har tak över huvudet, och där han nte syns på en gång när man kommer in i rummet.

Han är en trevlig och mycket vacker gosse som fortsätter att bara vara "lagom" i allt han gör.

I morse var han jättebusig och sprang runt och gjorde små skutt och lekinviter till sina syskon. Efter ett tag fick han syn på den stora tygbollen i olika färger, och började putta på den. Jättelycklig över att den rörde på sig!

Domino har ett blått och ett brunt öga, precis som sin syster, fast tvärtom.


3 VECKOR GAMMAL

Domino fortsätter att vara nöjd med tillvaron. Han "leker" lite med sina syskon, äter och sover. Och sedan börjar det om igen. Idag var han väldigt alert och glad vid fotograferingen. Ett tag i alla fall. Sedan somnade han på den nyinköpta taxen.

Det verkar som om Domino har fått ett vackert blått vänsteröga! Om nu inte kamera och ljuset spelar oss ett spratt. Det är ganska svårt att se med säkerhet när de är så här små.


2 VECKOR GAMMAL

Domino är en otroligt nöjd valp. Det kan bero på att han äter när de andra sover, och sover när de andra äter.

Den fina svarta fläcken han hade på vänster sida av kragen, har nästan täckts över av vit päls nu, men fläcken vid manken finns fortfarande kvar.

Påminnelse till mig själv: Ta ett "flygfoto" nästa vecka.


1 VECKA GAMMAL

1 DYGN GAMMAL


Pollys förstfödde.


Födelsevikt 440 gram