Sweet Expression's Knock Your Socks Off

SEUCH NOUCH FINUCH NOV-10 RLDN SEVV-16

Sweet Expressions Knock Your Socks Off             "BECKY"

f. 2008-01-03    + 2017-08-01

uppf. Mark och Roosmarie Wibier, Tyskland


Genomfört MH med skott


Becky fick tråkigt nog lämna oss i augusti 2017, endast 9,5 år gammal.

Himlen har fått ännu en stjärna.

Becky huvudbild

Becky är en väldigt intelligent dam som vet hur man kan dra fördel av att vara lie smartare än de andra hundarna. Ja, ibland är hon faktiskt lite smartare än oss tvåbenta i familjen också...

Becky är, som titeln ovan visar, utställningschampion i flera nordiska länder. Hon är också den första - och hittillis enda -  OES:en i Sverige som erhållit en titel i rallylydnad. Becky tycker om att jobba med rallylydnad, vanlig lydnad och spår. Som ung var hon en ganska krävande hund, som behövde mycket tankenötter att knäcka för att hon skulle må bra. Nu förtiden mår Becky som bäst när hon får ligga i soffan och ha det bra. Men tar man ut henne för träning så tar det inte mer än någon minut förrän hon är "på" och vill jobba.

I alla fall så länge som det finns köttbullar att jobba för...

Becky fyllde 8 år i januari 2016 och vi ställde ut henne några gånger i veteranklass under 2016. Utställningsåret avslutades med Stockholms hundmässa i december 2016, där Becky blev BIR-veteran och fick ännu en titel: Svensk Veteranvinnare 2016. Det känns som en perfekt avslutning på hennes utställningskarriär!

BECKY

Augusti 2012 Oslo. Becky blir norsk champion, Norsk vinnare samt BIM. Dömer gör Thomas Rohlin och Mark James

Becky med några valpar från sin första kull sommaren 2011. Det blev 6 valpar, varav 3 blev utställningschampions.

Becky och jag på vår första - och enda - officiella lydnadstävling. Det var en intressant erfarenhet och bara att konstatera att jag inte har tävlingsnerver till lydnadstävlingar.

BECKY 2011

Som ung var Becky en väldigt aktiv hund som behövde mycket aktivering för att vara lycklig. Vi höll bland annat på med agility.

Becky och jag på vår första rallylydnadstävling 2013, samma år som Becky blev den första OES:en i Sverige att meritera sig till en rallylydnadstitel.

Becky drar Albin på snowracern, vintern 2009/2010. Det gällde att hålla koll på Becky, för hon ville gärna springa fort, fort. Antagligen för att Albin skrattade högt ju fortare det gick.