Limited Edition

Ragtales Limited Edition


"Mavi"6 VECKOR

Mavi är kullens kelgris. Han tycker mycket om att bli klappad och ligga i knäet.

Han är duktig på att se till att han är bland de första som blir utburen till valphagen, där han älskar att vara. Allra bäst tycker han om när någon av oss också sitter i valphagen, så han kan komma och få klapp och kel så ofta han vill.


6 VECKOR

5 VECKOR GAMMAL

Någon växer så det knakar. Här gäller att hålla koll på maten. Maken till matglad valp har vi inte sett på länge.

När Blixten inte äter, så sover han eller busar runt med de andra.


Blixten har två blå ögon, vilket ger honom ett mycket speciellt och annorlunda utseende.

Men vackert är det. Tycker uppfödaren i alla fall. Jag har fött upp 49 valpar totalt men det här är första gången jag fått en valp med dubbelblå ögon.

4 VECKOR GAMMAL

Blixten fortsätter att vara glad. Och nyfiken! Han är modig och verkar totalt orädd för nya saker. Igår ställde jag in en ny skål av aluminium och det tog inte mer än ett par sekunder förrän Blixten, först av alla naturligtvis, var där och undersökte vad det var för något.

3 VECKOR GAMMAL

Maken till glad valp har jag inte sett på länge! Svansen går som en propeller på honom när man sätter sig vid kanten till valprummet och pratar. Han är lättkrönt till veckans gladaste valp! Helt underbar!!

Dessvärre var han inte så intresserad av fotografering utan ville heller gå runt och undersöka omgivningen. Så det blev inte så många bra bilder.

Påminnelse till mig själv: Ta en svansbild nästa vecka.

2 VECKOR GAMMAL

Det finns två tungviktare i kullen, Blixten är den ena av dom. Han var också den som var först uppe på benen och gick, om än lite stappligt.

Idag har Blixten blivit undersökt av sin mormor Becky. Han fick godkänt. Vad han tyckte om henne förtäljer inte historien, men nog verkade det som om han tyckte det var ganska mysigt med hennes långa skägg.

1 VECKA GAMMAL

1 DYGN GAMMAL

Blixten är lätt att känna igen i valplådan då hans blixtrande krage skiljer sig från de andras.

Födelsevikt: 472 gram